İzmirli ekonomi üni mezunu Yasemin, İzmir’de yaşıyor ve orada çalışıyor. Bunun dışında kendisi Korelileri çok seviyormuş sanırım. Daha fazla bilgi bulunmuyor. Ayakçılar içinde güzel fotoları var. İyi seyirler.
Kurtvipsitemiz +18 yaş üzerine uygundur. Sitemizde 18 yaş altı içerikler paylaşılmamakta ve buna karşı olduğumuzu her zaman belirtmekteyiz.
Sitemizde yoğunluk olarak Türk ifşa içerikleri ve türbanlı ifşa gibi bir çok içerik paylaşılmaktadır. Ek not: siteyi takip edenler şartlar ve koşulları kabul etmiş sayılır. 18 Yaş altında iseniz bu site sizin için uygun değildir.
İçerik Gönder / Kaldır
İçerik göndermek isteyen kişiler, kurtvipcom@gmail.com email adresimize iletebilirler. İçerik kaldırmak isteyenler iletişim kısmını ziyaret ediniz.
ifşası olan herkes de izmirli aq yersen
Kanka İzmirlisin galiba niye kızdın amk
Admin neden onaylamıyorsun hesabımı günlerdir bekliyorum
kral bizim üyeliği de onaylasan be
pattik00 onaylar mısın
Admin dilan derenin millete parayla attığı nudeleri bul amk
mervelerdeyiz onaylar mısın admin ıd-batu99